Wat can i do or have to do,to work and live in Amsterdam

My biggest dream is to life in Amsterdam, is there someone who can help. thank you

Hello gautham,

Welcome to Expat.com! ;)

Wish you all the best in your research. :)

Rouma

Hi gautham,

Maybe you could give us an introduction of yourself and give more details.

Thank you.
Christine

AM FROM SRI LANKA LIVING IN DOHA, A BIG FAN OF ARMIN VAN BURREN'S MUSIC AND MOST OF ALL MY BIGGEST DREAM IS TO WORK AND LIVE IN AMSTERDAM, AM 23 YEARS STILL UNEMPLOYED, AND STILL COMPLETING MY DIPLOMA IN HRM, THE ONLY QUALIFICATIONS I HAVE IS A FOUNDATION AND ADVANCE CERTIFICATE IN HRM COMPLETED IN SRI LANKA AND CERTIFICATE IN EXCEL,WORD AND POWERPOINT.
   LIFE SUCKS IN THE STUPID COUNTRY QATAR BECOS IM FORCED TO LIVE WITH MY PARENTS HERE SINCE IM STILL UNDER THERE MONEY,
    I DONT HAVE MUCH EXPERIENCE IN GOING ABROAD AND ITS PROCEDURES, IF SOMEONE CAN TELL ME THE STEPS THAT ARE NEEDED AND IF IT IS A LARGE SUM OF MONEY NEEDED TO BE IN THE BANK ACCOUNT TO APPLY TO AMSTERDAM, I HAVE NO CLUE AND NO IDEA WHAT IT WIL TAKE TO LIVE AND WORK IN AMSTERDAM, I DONT MIND EVEN A PART TIME JOB WORKING IN A CLUB OR RESTAURANT IN AMSTERDAM/NETHERLANDS, AS LONG AS I LEAVE THIS DUM WHITE HATS COUNTRY QATAR, AND SETTLE IN AMSTERDAM WOWWWWWWWWWWWWWWWW THAT WILL BE THE TIME OF MY LIFE, EVERYDAY I DREAM OF LIVING IN AMSTERDAM FOR MY FAMILY AND FRENS JUST MAKE FUN OF ME FOR ITS NOT GOING TO HAPPEN, BUT I HEARD A SMALL NUMBER OF SRI LANKANS HAVE MADE IT TO NETHERLANDS, BUT SINCE IM BROKE AND NO CASH IN THE BANK WILL IT EVEN BE POSSIBLE TO ACHIEVE MY DREAM..
    THANK YOU

Hi gautham!

Could you please avoid posting in caps lock on the forum?

Thanks
Armand

to searcch work

With no money?? not impossible, stole a bike and ride it till amsterdam.

Now serious... all you have to do is get some money and fly to amsterdam, with all the visas that you'll need to stay there.

You don't need a lot of money, just enough for one way flight, visas, rent a room for one month (it's actually 2 months cause you've to pay a month in advance).

I'm moving to Amsterdam in July 2012, if you need some help just send me a PM.

SURE BUT WAT ARE THE PROCEDURES.. I AM A SRILANKAN, LIVING IN QATAR, WILL I BE ABLE TO GET THE VISA.. AND AROUND HOW MUCH MONEY WILL I NEED... AND YES PLS I WOULD NEED YOUR HELP ON THE INFO ;] TANKS FOR THE REPLY...

Could you please lower Caps lock gautham?

Thanks,
Harmonie.